Home

Download schoolgids

Open dag & Minilessen

27 februari: Open Dag

Zit jij nu in groep 8 en ben je benieuwd naar het Maarten van Rossem? Doe dan mee aan de Open Dag. Vanwege de corona-regels is de Open Dag dit jaar anders dan anders. Maar er gebeurt wel van alles!

 

Vanaf 11.00 uur Online Open Dag

Vanachter je computer of laptop laten wij jou de school ‘beleven’. Alsof je een echt kijkje ín de school krijgt. Ook zit een team van docenten en leerlingen klaar om al jouw vragen live te beantwoorden via de chat en telefoon.

 

Open Dag Website

Deze webpagina verandert zaterdag 27 februari in een speciale Open Dag website. Met filmpjes en een digitaal kijkje in de school. Hoe leuk is dat?!

 

Géén Drive In

De Drive In die we wilden houden, kan vanwege de coronarichtlijnen niet doorgaan. De premier heeft dinsdag 23 februari opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven, om zo andere versoepelingen mogelijk te maken (zoals het heropenen van de scholen). Om die reden hebben wij besloten de Drive In niet door te laten gaan. 

 

4 maart: Minilessen. Meld je nu aan!

Donderdag 4 maart kun je meedoen aan minilessen. Tenminste, als je groep 7 of 8 zit. De minilessen zijn online. De eerste ronde is van 14.15 tot 14.45 uur. De tweede ronde is van 14.45 tot 15.15 uur. Aanmelde kan tot en met 2 maart via info@maartenvanrossem.nl. Vermeld in je bericht aan welke ronde je het liefst wilt meedoen.

Download de schoolgids 2020-2021!