Home

Download schoolgids

Onze organisatie

Het Maarten van Rossem is een kleine organisatie. Wij hebben ongeveer 45 docenten en 10 medewerkers met ondersteunende taken, zoals de conciërge of de administratie. Ook hebben wij een uitgebreid ondersteuningsteam. Dat is best bijzonder voor een kleine school als de onze!

Onze organisatie ziet er als volgt uit:

 

Team onderbouw

Docenten die lesgeven aan leerlingen in het 1e en 2e leerjaar, vormen samen het ‘Team onderbouw’. De afdelingscoördinator zorgt ervoor dat alles goed verloopt. De leidinggevende van het Team onderbouw is de afdelingsleider. De afdelingsleider en afdelingscoördinator zorgen er samen met het team voor dat alles in de onderbouw goed verloopt. Zo organiseren ze bijvoorbeeld Expeditie You, de Themaweken en de andere activiteiten in de onderbouw.
 

Team bovenbouw

Docenten die lesgeven aan leerlingen in het 3e en 4e leerjaar, vormen samen het ‘Team bovenbouw’. Ook dit team heeft een afdelingscoördinator en een afdelingsleider. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de bovenbouw. Zo overleggen zij met de 4 profielen en organiseren zij de toetsweken.
 

Ondersteuningsteam

In het Ondersteuningsteam zitten de orthopedagoog, leerlingbegeleiders, jongerencoach en specialisten op het gebied van leren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de expertise leerplichtambtenaren. Als jij behoefte hebt aan (speciale) ondersteuning of je hebt een probleem, dan bekijken deze begeleiders welke ondersteuning jij nodig hebt en wie jou daar het beste bij kan helpen. Kijk voor meer informatie over de ondersteuning bij ons op school op de pagina ‘Ondersteuning begeleiding’.

 

Team OOP

OOP staat voor ‘Onderwijs Ondersteunend Personeel’. Dit zijn bijvoorbeeld de conciërges en de medewerkers van de administratie of de leerlingenbalie en receptie. Maar ook de mensen die ervoor zorgen dat de ICT in orde is, zitten in het Team OOP.
 

Directie

De directie bestaat uit de directeur van de school en de afdelingsleiders. In totaal zijn dit 3 personen. De directeur is Marieke Peppelman. Zij is sinds eind 2018 aan het Maarten van Rossem verbonden.

Download de schoolgids 2023-2024!