Home

Download schoolgids

Expeditie You

Om jou alle ruimte te geven jezelf te ontwikkelen én jouw interesses te verbreden, kun je in het 1e en 2e leerjaar meedoen aan Expeditie You.

 

Doen wat je écht leuk vindt

Bij Expeditie You draait helemaal om jouw talent(en) en die van je schoolgenoten. Je kiest per periode een activiteit die je echt leuk vindt. Dus 4 keer per jaar! Heb je altijd al willen rappen? Dit is je kans. Wil je alles weten over circulair ondernemen? Doe dan mee met de module NO WASTE. Je ontdekt hoe je van koffiedik heerlijke oesterzwammen kweekt, hartstikke duurzaam! Of leer de moeilijkste salto’s met Trampoline Masters.

 

Themaweek

Elke dinsdag of vrijdag heb je Expeditie You op je rooster staan. Aan het einde van de periode rond je samen met alle andere 1e en 2e jaars jouw Expeditie van die periode af. Dat gebeurt tijdens de Themaweek. Jullie maken met elkaar een voorstelling, die je aan het einde van de week ook echt opvoert. Of jullie werken aan een film, die je daarna aan iedereen kunt laten zien. Dus heb jij een eigen rap gemaakt? Wedden dat ‘ie in de film of de voorstelling komt?!

 

Dromen verwezenlijken

De eerste themaweek van het schooljaar heeft als thema ‘dromen verwezenlijken’. Wat de thema’s zijn van de andere Themaweken, hoor je in de loop van het schooljaar. Maar zeker is dat je tijdens de Themaweken niet alleen Expeditie You op een leuke manier afrondt. Oók kom je op deze manier het hele jaar door in aanraking met kunst en cultuur. Kortom, tijdens de Themaweken (en Expeditie You) word jij echt uitgedaagd en ga je vooral veel doen. Je bent zelfs zo min mogelijk met de theorie bezig; dat gebeurt al genoeg in andere lessen.

Download de schoolgids 2020-2021!