Home

Download schoolgids

Ouders/verzorgers

Het einde van de basisschooltijd van uw kind is in zicht. Dat betekent dat jullie op zoek gaan naar een middelbare school. Bij die keuze komt best wat kijken. Gelukkig kunt u rekenen op hulp.

Schoolkeuze film

Om u (en uw kind) in de keuze voor een middelbare school op weg te helpen, is er een film gemaakt. De film laat u bijvoorbeeld het verschil zien tussen vmbo bb en vmbo kb. Ook krijgt u alles te horen over de overgang van basisschool naar middelbare school. Veel basisscholen laten de film aan hun leerlingen zien

 

Film over het Maarten van Rossem

Op de Open Dag tijdens de Scholenmarkt vertellen wij u graag meer over de school. U kunt de school dan ook op uw gemak bekijken. Bent u nu al nieuwsgierig wat onze school u en uw kind te bieden heeft? Bekijk dan de film over onze school.

Kwaliteit van de school

Wij streven ernaar zo goed mogelijk onderwijs te geven aan onze leerlingen. Niet voor niets zeggen we: “Wij willen het beste vmbo zijn.” Hoe de kwaliteit van ons onderwijs is? Dat staat op de website ‘Scholen op de kaart’.

Toelating en aanmelden

Via het formulier op deze website kunt u uw kind aanmelden voor het Maarten van Rossem. Doe dit wel vóór 15 maart. Na de aanmelding neemt de school contact op met de basisschool van uw kind. Als alles in orde is, krijgt u van ons bericht. Wilt u meer weten, bekijk dan de pagina Toelating.

Download de schoolgids 2023-2024!