Home

Download schoolgids

Scholenmarkt

De eerste oriëntatie op een school in het voortgezet onderwijs begint vaak met de Scholenmarkt. Deze activiteit organiseren alle middelbare scholen in Arnhem samen. Ook het Maarten van Rossem doet mee!
 

Veel info

Tijdens de Scholenmarkt vertellen de diverse scholen over hun school en hun onderwijs. Wat kunnen leerlingen op ‘de grote school’ verwachten? Welke vakken worden er gegeven, hoeveel huiswerk krijgen leerlingen en nog veel meer vragen krijgen dan antwoord.
 

Alleen voor ouders

De Scholenmarkt is speciaal bedoeld voor ouders. Zodat zij zich al een beetje kunnen oriënteren. De kinderen zelf zijn op veel scholen vaak welkom voor een Doedag. De Open Dag is bedoeld voor ouders, leerlingen én andere belangstellenden.
 

Wanneer?

De datum van de Scholenmarkt op het Maarten van Rossem staat in de Agenda. Kijk in de Schoolkeuzegids voor de data van alle scholenmarkten in Arnhem. De Schoolkeuzegids krijgen leerlingen uit groep 8 vlak voor de Herfstvakantie van hun basisschool.
 

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de Scholenmarkt is handig. Dan weet u zeker dat er plek is en dan weet de school ook dat u belangstelling heeft.

Meld u zich hier aan!