Home

Download schoolgids

Scholenmarkt

Helaas gaan de scholenmarkten dit jaar niet door.

De eerste oriëntatie op een school in het voortgezet onderwijs begint vaak met de Scholenmarkt. Deze activiteit organiseren alle middelbare scholen in Arnhem samen. Ook het Maarten van Rossem doet mee!

 

Veel info

Tijdens de Scholenmarkt vertellen de diverse scholen over hun school en hun onderwijs. Wat kun je op ‘de grote school’ verwachten? Welke vakken worden er gegeven, hoeveel huiswerk krijg je en nog veel meer vragen krijgen dan antwoord.
 

Alleen voor ouders

De Scholenmarkt is speciaal bedoeld voor jouw ouders / verzorgers. Zodat zij zich al een beetje kunnen oriënteren. Jij zelf bent op onze school welkom voor een Doedag. De Open Dag is bedoeld voor jou, jouw ouders én andere belangstellenden.
 

Wanneer?

De datum van de Scholenmarkt op het Maarten van Rossem staat in de Agenda. Kijk in de Schoolkeuzegids voor de data van alle scholenmarkten in Arnhem. De Schoolkeuzegids krijgen leerlingen uit groep 8 vlak voor de Herfstvakantie van hun basisschool.
 

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de Scholenmarkt is handig. Dan weten jouw ouders zeker dat er plek is en dan weet de school ook dat jouw ouders belangstelling hebben.

Download de schoolgids 2023-2024!