Welkom op de Online Open Dag!

Leuk dat je er bent. Op deze pagina vind je heel veel informatie over onze school. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze school, door op de foto hieronder te klikken. Klik op een verdieping en je komt op die verdieping terecht. Wil je wat sfeer proeven? Bekijk dan het filmpje hiernaast. Of de opnames van de Online Infoavond. En misschien wel het allerleukst: de tv-show MvR Inside! Klik op de linkjes onderaan deze pagina. Heb je vragen over de school? Laat je dan door de school terugbellen. Veel plezier en wie weet tot in het nieuwe schooljaar!

Plattegrond

Klik op een van de gekleurde bolletjes om de school binnen te gaan.

 

Bekijk de tv-show MvR Inside

Tijdens de Online Open Dag presenteerden onze docenten een live tv-show. Met zelfs een superleuke quiz. Heb jij de uitzending gemist? Geen probleem, want je kunt de tv-show nog een keer bekijken. Je kunt zelfs tot 6 maart 2021 de antwoorden op de quiz-vragen insturen. Wie weet win jij dan wel een iPad!

Activiteit

Tv-show

MvR Inside - tv-show tijdens Online Open Dag 2021

Proef de sfeer

Terugbelverzoek

Heb je een vraag? Stel die gerust aan een van onze docenten of medewerkers. Laat je gegevens achter via het formulier en wij bellen je terug.

Bel mij terug!

Aanmelden?

Wil je je direct aanmelden op onze school? Doe dat eenvoudig met ons digitale aanmeldformulier.

Meld je aan

4 maart Minilessen

Donderdag 4 maart kun je meedoen aan de online minilessen. Tenminste, als je groep 7 of 8 zit. De eerste ronde is van 14.15 tot 14.45 uur. De tweede ronde is van 14.45 tot 15.15 uur. Aanmelden kan tot en met 2 maart via info@maartenvanrossem.nl. Vermeld in je bericht aan welke ronde je het liefst wilt meedoen. Je krijgt vooraf een deelnamelink toegestuurd.

Download de schoolgids 2020-2021!