Online Open Dag Maarten van Rossem

Online Open dag Maarten van Rossem

 

Waarom Maarten van Rossem?

Leer jij het liefst door te doen? Ben jij liever lekker bezig, dan dat je de hele dag uit boeken leert? Op het Maarten van Rossem leer je op het niveau en in het tempo dat bij jou past. Want iedereen leert op zijn eigen manier. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij je eigen weg volgt naar het vmbo-diploma. Op 16 november 2022 is de Open Dag van de school. Maar je kunt op deze site al de Online Open dag van vorig jaar terugkijken. Bijvoorbeeld de film die vorig jaar is gemaakt.

Vmbo bb en kb

Het Maarten van Rossem is een school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Wij bieden de basisberoepsgerichte leerweg (bb) en de kaderberoepsgerichte leerweg (kb) aan. Ook is het mogelijk om vakken te volgen in de theoretische leerweg (tl).

Plezierige omgeving

Het Maarten van Rossem is een kleine school. Onze docenten kennen de leerlingen. En als leerling ken je vrijwel alle docenten en de meeste andere leerlingen. Of op z’n minst herken je de gezichten. Ook is er tussen de docenten en de leerlingen veel persoonlijk contact. Daardoor vinden veel leerlingen de school een heel plezierige omgeving.

Bovenbouw

In onze bovenbouw kan je kiezen voor de profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen, Produceren, Installeren en Eniergie (PIE) en Mobiliteit & Transport.

Aandacht voor elkaar

Natuurlijk is de school bedoeld om kennis op te doen. En natuurlijk zijn resultaten belangrijk. Toch vinden wij persoonlijke aandacht voor jou als leerling belangrijker. Wij willen dat jij goed contact hebt met jouw docenten. Want als het contact goed is, voel jij je op school veilig en lukt het je om actief mee te doen. En als jij goed in je vel zit, gaat het leren vaak een stuk beter. Wat dit betekent? Als jij een probleem hebt of ergens mee worstelt, bieden onze docenten en andere medewerkers jou een luisterend oor. Zij denken graag mee over oplossingen. Onze ervaring is dat we daarmee méér bereiken dan met alleen het overdragen van kennis. Dus op het Maarten van Rossem bouwen wij met onze leerlingen een band op. Als leerling word jij gezien, van daaruit werken wij aan resultaten.

 

Plattegrond

Klik op een van de gekleurde bolletjes om de school binnen te gaan.

 

Presentatiefilmpje

Proef de sfeer!

Terugbelverzoek

Heb je een vraag? Stel die gerust aan een van onze docenten of medewerkers. Laat je gegevens achter via het formulier en wij bellen je terug.

Bel mij terug!

Aanmelden?

Wil je je direct aanmelden op onze school? Doe dat eenvoudig met ons digitale aanmeldformulier.

Meld je aan

Download de schoolgids 2022-2023!