Open Dag 2021

Download schoolgids

Eerste verdieping

Er valt heel veel te vertellen over onze school. Klik op en er verschijnt een filmpje, informatie of een verhaaltje van een leerling. Vaak kun je ook doorklikken naar nog meer informatie. Veel plezier! 

 

 • Mens & Maatschappij

  Aardrijkskunde, geschiedenis en economie zijn samengevoegd in het vak Mens & Maatschappij.

  Rekenen en wiskunde

  Op de ‘grote school’ krijg je rekenen en ook een ander ‘rekenachtig’ vak: wiskunde. Bij dit vak ga je ook aan de slag met afstanden, eenheden, grafieken en tabellen.

  Dyslexie

  Als je dyslexie hebt, houden wij daar rekening mee. Je krijgt een ‘dyslexiepas’, waarmee je bijvoorbeeld extra tijd krijgt bij toetsen. Je kunt vaak je huiswerk en opdrachten op een laptop maken en je kunt teksten laten voorlezen via het speciale programma ‘Claroread’. Ook hebben we een dyslexiecoach op school.

  Begeleiding & Ondersteuning

  Het Maarten van Rossem staat bekend om de goede begeleiding aan leerlingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het fijn hebt op school en dat je goed presteert. De mentor heeft hier een belangrijke rol in. Daarnaast hebben we een Ondersteuningsteam, Zorgadvies-team, Plus-arrangement en een pedagogisch conciërge. Lees hier meer

  Romira

  “Veel huiswerk? Dat valt wel mee. Zeker als je planning goed is.”

   

  Magister

  Al je cijfers komen in Magister. Via de website van de school of de speciale App op je telefoon kun je jouw cijfers bekijken. Dat kunnen jouw ouders trouwens ook. Zo weten ook zij hoe het op school gaat.

  Dyslexie
  Download de schoolgids 2021-2022!