Home

Download schoolgids

Nieuws

ISK Arnhem Zuid komt bij Maarten van Rossem

Gepubliceerd op: dinsdag 21 november 2023

Het Maarten van Rossem krijgt een nieuwe ‘huisgenoot’. Vanaf 1 april 2024 komt een deel van de leerlingen van de Internationale Schakel Klas (ISK) bij ons in het gebouw. 

 

Op dit moment krijgen de leerlingen nog les in het voormalige gebouw van het Lorentz Lyceum, naast het Maarten van Rossem. Dit pand is eigendom van de gemeente. Per 1 april 2024 wil de gemeente het gebouw terug. Gelukkig is er bij ons op school voldoende ruimte om deze leerlingen een veilige plek te bieden. 

 

Elke school een eigen plek 

De ISK en het Maarten van Rossem blijven twee verschillende scholen. De ISK krijgt een eigen plek in ons schoolgebouw, met ook een eigen ingang, eigen lesruimtes en een eigen kantine. Ook onze leerlingen houden hun eigen plek in de school. Om dit mogelijk te maken, wordt ons schoolgebouw het komend halfjaar verbouwd. 

 

Zorg en aandacht 

We doen er uiteraard alles aan doen om de verbouwing en verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, met zo min mogelijk gedoe en overlast voor leerlingen en medewerkers. We blijven iedereen in de komende maanden ook zo goed mogelijk informeren. Om dat te doen, organiseren we de komende tijd meerdere informatiemomenten, voor zowel medewerkers, leerlingen als hun ouders. 

Theme picker

Download de schoolgids 2023-2024!