Open Dag 2021

Download schoolgids

Tweede verdieping

Er valt heel veel te vertellen over onze school. Klik op en er verschijnt een filmpje, informatie of een verhaaltje van een leerling. Vaak kun je ook doorklikken naar nog meer informatie. Veel plezier! 

 

 • Vreemde talen

  In het 1e leerjaar krijg je naast Nederlands ook les in een vreemde taal, het vak Engels. In de 2e krijg je nog een andere vreemde taal: Duits. 

  Biologie

  Dit vak krijg je niet op elke basisschool. Het heeft alles te maken met de levende en dode natuur.

  Economie & Ondernemen

  Veel leerlingen kiezen na het Maarten van Rossem voor een ICT-opleiding. Je kunt met dit profiel ook verder leren als verkoper of als medewerker bij een bank of hotel. Een beroep als magazijnmedewerker of receptiemedewerker is met dit profiel ook mogelijk. Spreekt het zelfstandig ondernemerschap jou aan? Ook dan zit je bij Economie & Ondernemen helemaal goed! Lees hier meer.

  Op de computer

  Vind je het leuk om op de computer te werken? Dan zit je bij Economie & Ondernemen goed!

  Kleine én grotere klassen

  Je komt bij ons altijd in een klas die bij jou past. Dat kan een kleine klas zijn, met zo’n 15 leerlingen. Of juist een grotere klas met maximaal 25 leerlingen.

  Lesdag

  Meestal begint de lesdag om 8.30 uur en heb je zo’n 6 lesuren op een dag. Je bent uiterlijk om 16.15 uur uit. Dat staat allemaal op je rooster. Het lesrooster bekijk je gewoon op je telefoon!

  Download de schoolgids 2022-2023!