Home

Download schoolgids

Nieuwsarchief

MR-ouderlid gezocht

Gepubliceerd op: dinsdag 19 juli 2022

De Medezeggenschapsraad (MR) is op zoek naar nieuwe ouderleden. Lijkt het u leuk om met de MR en de directie van het Maarten van Rossem mee te denken over bijvoorbeeld: Verbetering van het onderwijs, het schoolplan, de personeelsbezetting, besteding van gelden en nog veel meer? Lees dan verder en neem contact op voor meer informatie.  

 

Uit wie bestaat de MR? 

De MR bestaat uit personeelsleden, leerling(en) en ouderleden die gemiddeld 1 x per 7 weken (online) vergaderen en zo’n 5x per jaar met de directie vergaderen. 

 

Wat doet de MR? 

Besluiten die de directie en/of het bestuur wil nemen, worden voorgelegd aan de MR. De MR kan elk standpunt kan laten weten aan de directie of het bestuur. Daarnaast heeft de MR een aantal bijzondere bevoegdheden bij het nemen van beslissingen, zoals instemmingsrecht en adviesrecht. De MR vertegenwoordigt hierin het personeel, de ouders en de leerlingen. 

 

Waarom hebben wij u nodig? 

Na de zomervakantie heeft de MR een ouderlid nodig. Als ouderlid zorgt u ervoor dat de belangen van de ouders gehoord worden door de MR en de directie. Dit is belangrijk voor ons en met name bij het nemen van juiste beslissingen. 

 

Contact 

Heeft u interesse om als ouderlid mee te praten in de MR? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marit Messelink via m.messelink@maartenvanrossem.nl.  

Theme picker

Download de schoolgids 2023-2024!