Home

Download schoolgids

Mobiliteit & Transport

Sleutelen aan auto’s of je eigen fiets repareren (of die van vrienden, familie en bekenden). Leerlingen Mobiliteit & Transport vinden dit maar wat leuk om te doen. Toch leidt dit profiel nog veel breder op. Een baan als planner of magazijnmedewerker bij een transportbedrijf is ook heel goed mogelijk. Of wat dacht je ervan om later als chauffeur te werken?

Leren op het Techniekplein

Bij Mobiliteit & Transport krijg je les op het hypermoderne Techniekplein van het Maarten van Rossem.
 

 

Meedoen aan allerei activiteiten

Je werkt bijvoorbeeld mee aan de fietsenkeuring op enkele basisscholen. Samen met jouw klasgenoten check jij of de fietsen van de leerlingen in orde zijn. Gewoon, op het schoolplein!

En dat is niet het enige. Want word jij enthousiast van het geronk van een motor, het vet aan je handen en al die opties die je met een auto hebt? En droom jij ervan om betrokken te zijn bij een raceteam? Als jij echt wilt, biedt jouw docent jou die kans. Op school is regelmatig een echte raceauto aanwezig, die voor een wedstrijd tiptop in orde moet zijn. Soms is het zelfs mogelijk om mee naar het circuit te gaan of bij een officiële wedstrijd ervaring op te doen als pit crew.

Je leert in de praktijk!

Kortom, bij Mobiliteit & Transport leer je zoveel mogelijk in de praktijk. Je krijgt praktische opdrachten én je gaat op stage. Zo doe je alvast werkervaring op, wat handig is als je straks echt op zoek gaat naar werk. Of natuurlijk voor je bijbaantje. Het helpt jou ook bij de keuze voor vervolgopleiding. Goed om te weten: in de mobiliteit- en transportwereld is werk genoeg! Tenslotte blijven auto’s altijd bestaan én gaan veel oudere monteurs komende jaren met pensioen. Genoeg plek voor jou dus!

 

 

Download de schoolgids 2023-2024!