Home

Download schoolgids

Talentweken

Om jou alle ruimte te geven jezelf te ontwikkelen én jouw interesses te verbreden, heb je in het 1e en 2e leerjaar 2 keer een Talentweek. Dit is een project, waar je de hele week mee bezig bent. Veel leerlingen vinden deze Talentweken een van de leukste weken van het schooljaar!
 

Dreams

De allereerste Talentweek, dus in het 1e leerjaar, is in november. Je werkt samen met de andere eerstejaars aan de voorstelling ‘Dreams’. Jullie voeren de voorstelling ook echt op. Je krijgt begeleiding van studenten van de opleiding Urban Dance van ROC Rijn IJssel. Zo gaat een groep met het decor aan de slag. Een andere groep krijgt dansles. En weer een andere groep zorgt ervoor dat in de aula – waar de voorstelling plaatsvindt – alles op tijd klaarstaat. Na 3,5 dag hard werken is het grote moment daar. Dit is echt een bijzondere ervaring!
 

Arnhem-week

De 2e Talentweek in het 1e leerjaar is meestal aan het einde van het schooljaar. Dan staat onze eigen stad centraal. Je komt van alles te weten over de geschiedenis van de stad. Je gaat ook naar het Openluchtmuseum, waar je een spannende opdracht mag oplossen. En er gebeurt nog heel veel meer. Van een puzzeltocht door het centrum van Arnhem tot een selfieopdracht door Elden.
 

Sectorweken

In het 2e leerjaar staan de Talentweken in het teken van jouw oriëntatie op de sector waarin je later misschien gaat werken. Je gaat ontdekken welk profiel jij het leukst vindt en het beste bij jou past. Je maakt kennis met verschillende beroepen door op bezoek te gaan bij bedrijven. Ook vul je een beroepskeuzetest in en neem je een kijkje bij de profielen.

Download de schoolgids 2019-2020!